Vi firar 1 år med 20% på allt!
Vi firar 1 år med 20% på allt! 🎉
Vi startade Upplevelsemattan med målet att bli absolut bäst på mattor till förskolan - en bortglömd del av innemiljön.
Fokus låg på ett utbud som helt kan anpassas efter den individuella förskolans lokaler, förutsättingar och miljö. Nu efter 1 år är vi otroligt stolt att vi lyckades - det måste firas!
20% på alla mattor 😀
Passa på att förnya era mattor inför våren. Under hela november och december kör vi 20% på alla våra mattor. Behöver ni några speciella former ☁️🤍🔷? Ta kontakt med vår kundtjänst på order@kopasverige.se så hjälper vi er direkt.
Mjuka mattor
Slitstarka mattor
Pedagogiska mattor
Samlingsmattor
50% på de 10 st första paketen med våra programmeringsmattor
FORM ger ett perfekt redskap till förskolan att börja med enkel programmering, eller övrig lek. 16 st mindre mattor i fyra olika former.
Läs mer om FORM
Tack alla för ett fantastiskt första år!
Det är lätt att bli lite sentimental så här mot slutet av sitt första år - och vilket år det varit. Jag är överväldigad över alla positiva kommentarer vi mottagit och alla som valt att handla hos oss, oavsett om det varit vår pyssellåda med textilspill eller övriga mattor.
Det blir otroligt spännande 2022 med en massa nyheter så som att vi kommer erbjuda möten direkt med er på förskolan via video - så vi kan se era lokaler digitalt och planera tillsammans. Men mer om det nästa år 😉
Läs mer om våra mattor till förskolan
Johan Strömqvist från www.kopasverige.se
Palmaers gata 28
Linköping 58437
Avregistrera dig